Laserbehandelingen

Couperose vanaf €58,-

Couperose is een netwerk van kleine rode of blauwe bloedvaatjes op wangen, neus of kin dat rode vlekken veroorzaakt in het gezicht. De bloedvaatjes hebben geen functie meer waardoor het een onschuldige huidaandoening is. Wel ervaren veel mensen de rode vlekken als storend. Couperose is soms lastig te camoufleren en kan pijnlijk zijn. Gelukkig bestaan er goede behandelingen tegen couperose.

Couperose behandeling

Heb jij couperose en stoort het je? Er zijn diverse behandelingen om couperose aan te pakken. Om te kijken welke voor jou het meest geschikt is, doen we eerst een grondige huidanalyse.

Clarity II-laserbehandeling

De Clarity II-laser behandelt heel effectief storende bloedvaatjes en roodheid.De hoge energie van deze laser absorbeert het bloed in de vaatjes, waardoor de vaatwanden samentrekken. Bij zowel lichte als donkere huidtypes geeft deze laserbehandeling goede resultaten. Door de geïntegreerde temperatuur controle is deze laser 100% veilig.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Een afzienlijke afname van de rode en blauwe verkleuring van de huid. Na 4-6 weken is het definitieve resultaat zichtbaar.