Huidaandoeningen

Cellulite/ huidverslapping

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Geen leuk vooruitzicht maar helaas wel de werkelijkheid. Factoren die een rol spelen zijn onder andere hormonale stoornissen, te weinig lichaamsbeweging, stress en verkeerde voeding.

Cellulite gaat niet weg door alleen te sporten. Bewegen werkt namelijk op het spierweefsel maar niet op het bindweefsel waar de cellulite zich bevindt. Ook een dieet is helaas niet de oplossing voor de reductie van cellulite.

Studio Dila biedt met de VelaShape behandeling een effectieve oplossing voor cellulite.

Cellulite behandeling

De VelaShape behandeling is een prettige manier om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de VelaShape is uniek en zorgt voor een duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

Het werkt als volgt; de huid wordt behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte.

In de meeste gevallen zullen de eerste resultaten na drie behandelingen goed waarneembaar zijn.