Behandelingen

Bio peeling

De Bio Peeling (Chinese kruiden peeling) is een behandeling die perfect werkt tegen acne, een onzuivere en vette huid, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën en een slechte doorbloeding of conditie van de huid. De Bio-Peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/ kosmetoloog ter voorkoming en/of behandeling van huidaandoeningen zoals acne. 

Deze unieke biologische behandeling is gebaseerd op een combinatie van puur natuurlijke planten ingrediënten, algen en essentiële oliën.  Doordat de celdeling wordt gestimuleerd, krijgt u al binnen 10 dagen een frisse nieuwe opperhuid. Dit proces duurt normaal gesproken tussen de 24 en 28 dagen. 

Daarnaast wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. De Bio-Peeling werkt van binnen naar buiten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere peelings die van buitenaf werken. Deze behandelingen werken vaak huid verdunnend.

Voor wie is Bio peeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen (ook voor de donker getinte huid). De Bio peeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerder schoonheidssalons. 

De Bio peeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden. Deze behandeling is effectief bij:

  • Acne, puistjes en rosacea
  • Onzuivere huid met mee-eters
  • Littekens
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken
  • Sproeten
  • Slappe en slecht doorbloede (rokers)huid
  • Rimpels en grove poriën
  • Gerstekorrels
  • Ingegroeide haren

Welk resultaat kan ik verwachten?

Zo wordt met behulp van de Bio peeling  acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid kijkt na de behandeling rustiger en de talgproductie wordt gereduceerd. De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar. Na gebruik zijn poriën minder grof. De Bio peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van de huid. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.