Behandelingen

Biolift Cabin Concept

Huidversteviging

Een Cabin-Concept, de Bio-Lift behandeling levert een superieur verstevigend en liftend resultaat voor gezicht en buste. Aloë Vera, natuurlijke polysachariden, kruidenextracten en andere actieve ingrediënten die met elkaar zijn verbonden en via het zuurstofafgiftesysteem (PFC) naar de huidcellen worden overgebracht, leveren een buitengewoon resultaat op de uitstraling van de huid, vermindering van verouderingstekenen en een steviger uiterlijk.

Een cabine-concept op basis van natuurlijke polysachariden en Aloë Vera versterkt de uitstraling van de huid en helpt de tekenen van veroudering te verminderen. De huid ziet er zichtbaar jonger, strakker en steviger uit.

Liftende anti-aging behandeling

De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur met de ondersteuning van Oxygen Active Serum, Blue Blood Gel of Rytidox.

Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decolleté.