Body contouring

Venus Freeze

Venus Freeze is een zeer geavanceerd systeem voor gezicht én lichaam. Deze vorm van lipolyse zorgt voor huidverstrakking, huidverjonging, rimpelvermindering en body contouring, zonder chirurgische ingrepen.

Een voordeel van Venus Freeze

Is dat het niet alleen geschikt is om de huid te verstrakken maar ook voor vetreductie en dus voor omtrekvermindering. Dat zijn twee vliegen in één klap!
Uiteraard wordt lipolyse alleen toegepast indien nodig en wenselijk op het lichaam, dit is afhankelijk van de temperatuur én behandeltijd. In het gezicht behouden we het volume en wordt er vanzelfsprekend nooit op lipolyse gewerkt. Met de Venus Freeze behaalt u niet alleen direct resultaat maar ook op langere termijn. 

Hoe werkt Venus Freeze

Een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2) zorgt voor een strakkere huid.

Een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2) zorgt voor een strakkere huid. De unieke, gepatenteerde MP2 technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Magnetische Pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe groeifactoren (ook wel fibroblasten) en bloedvaatjes (angiogenese). Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen. Het resultaat is niet alleen een strakkere huid maar ook het algehele huidbeeld verbetert enorm.