Huidaandoeningen

Overbeharing

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief laser ontharen is dat niet meer nodig.

Laser ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd!

Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van laser ontharen en helpen jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af. 

Overbeharing behandeling

Laser ontharen, de beste methode tegen overbeharing

De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid  Daarnaast maken onze nieuwste lasers gebruik van krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou een comfortabele ervaring is.

Ongewenste haargroei kan je definitief aanpakken door jouw huid te laten behandelen met de meest effectieve en veiligste laser van het moment: de Clarity II laser