Behandelingen

Acnétherapie

Acnetherapie bestaat uit het oppervlakkig reinigen van de huid. De behandeling van acne is per patiënt en per vorm van acne verschillend. De specialist zal de huid bekijken en een behandelplan opstellen. Daarmee bepalen wij welke acne behandeling het beste resultaat zal geven.

Acnetherapie is per patiënt en per vorm van acne verschillend. Het accent van de behandeling ligt in alle gevallen op het reinigen van de huid. Het doel is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De huidtherapeut begint met het reinigen van de huid om talg, vuil en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt de huid gedesinfecteerd en is de huid klaar om behandeld te worden. Het uitdrukken van opgehoopt talg gebeurt handmatig. Soms kan het echter nodig zijn met een dun, steriel naaldje een opening te maken in een mee-eter of puistje. Zo kan het talg gemakkelijker verwijderd worden en zal er minder schade optreden aan de omliggende huid. 

Na het verwijderen van de onzuiverheden zal de huidtherapeut de acne behandeling afsluiten met een lotion en/of crème die op uw huidtype afgestemd is.

Bij Studio Dila pakken we de acné vanuit de oorzaak aan waardoor uw huid weer een gladder en egaler aanzien krijgt.